Stracone pieniądze, level, lub przedmioty po wyjściu zamknięciu gry

Ponieważ GTA Online dokonuje zapisu automatycznego co jakiś czas, jeżeli po prostu zamkniecie grę bez upewnienia się, że jest ona zapisana, jest duże prawdopodobieństwo, że wszystko co zdarzyło się po ostatnim zapisie zostanie utracone. Zapisywanie gry GTA Online jest sygnalizowane żółtym, kręcocym się kółkiem w prawym dolnym rogu ekranu. Ponieważ nie ma oficjalnego przycisku do wymuszenia zapisu gry, możemy skorzystać z jednego z dwóch sposobów. Zmiana stroju w menu interakcji lub przejście do trybu fabularnego. Ja osobiście dla pewności polecam zawsze robić obie rzeczy przed wyłączeniem gry całkowicie. Najpierw zmiana stroju, a po pojawieniu się żółtego kółka, przejście do trybu fabularnego.


#faq #gta #gtaonline
Dołącz do nas na Discord